Mer info om posterna

PrimaDonna ordf.donna@d.lintek.liu.se

Mitt ansvar som PrimaDonna eller ordförande är att få utskottet att uppnå det vi vill göra under året genom att exempelvis ansvara för möten. Jag för även utskottets talan på kanslimöten och ansvarar för samarbeten med andra damföreningar.

Kassör kassor.donna@d.lintek.liu.se

Som Kassör är Donnas ekonomi mitt ansvar. Detta genom att budgetera, se till att lagda budgetar håller, bokföra mm. Förutom att jobba med pengar hjälper jag PrimaDonna att kunna utveckla Donna och gör mer för Donnas och sektionens medlemmar.

Spons foretag.donna@d.lintek.liu.se spons.donna@d.lintek.liu.se

Vi är två sponsoransvariga som har den övergripande kontakten med företagen. Detta innebär allt från planering av företagsevent till att ordna sponsring av material eller pengar. Vi samarbetar mycket med D-sektionens Näringslivsutskott för att skriva kontrakt.

PR & Info info.donna@d.lintek.liu.se

På min post PR & Info har jag ansvaret för att skapa, organisera och sprida information om Donnas olika event. För att göra det har jag ansvaret för Donnas instagram och facebooksida. Jag har även ansvaret för Donnas info-mejl som du kan skicka dina frågor till.

Mat & Sittning sittning.donna@d.lintek.liu.se

Under året kommer det vara mitt ansvar att vi har lokaler, mat och dricka till våra event. Det är jag som ger dig en trevlig bordsgranne och ser till att vi har koll på dina allergier. Inför våra event kommer jag att planera, boka, handla, laga och servera.

Webb & Tryck tryck.donna@d.lintek.liu.se

Webb & Tryck omfattar det grafiska för Donnas olika event, allt från tryck till eventbilder. Jag har både ansvaret att göra det grafiska materialet och för att beställningen är i tid. Det är även mitt ansvar att underhålla, uppdatera och vidareutveckla Donnas egna hemsida.

Gückel & Bus gyckel.donna@d.lintek.liu.se

Det är mig man kontaktar om man vill boka oss för gückel och det är även jag som ansvarar för att skriva Donnastyrets gückel. Behöver vi lekar för våra event är det mitt jobb att låta fantasin flöda. Det är även jag som bokar gückel och underhållning för våra event.

Bär & Biljett intendent.donna@d-sektionen.se

Min post som Bär & Biljett bidrar med det praktiska inför event, allt från ballonger till att fixa lokaler. Utöver det håller jag koll på biljetter till Donnas grymma event! Om ni vill ha ett event med oss eller undrar något om biljettsläpp så kan ni höra av er till mig. 

Close Menu
Scroll Up